Emelies Travels -

Samui på moppe
2011-09-01  05:37:20

Get more visitors to your blog! Permalink  Thailand  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Sista dagen på Samui bestämde vi oss för att hyra moppe. Eller det var egentligen en spontangrej när vi var på väg till stranden. Det var billigt som sjutton så vi tutade oss bort i den hysteriska, thailändska vänstertrafiken där regler inte finns. Efter ett par missar på fel sida av vägen klarade vi oss fram till en reggae bar som låg på en öde strand uppe i klipporna, typ som en koja. Coolt ställe. Sedan hittade vi fram till Grandfather och Grandmother rocks. Om ni tittar på bilderna kan ni förstå hur namnen kom till. Vad ska man säga om detta? Helt sjukt att båda dessa klippformationer har skapats på samma ställe. Vi körde vidare till lite andra ställen och utforskade ön från moppens synvinkel och vi kom fram till att thailändare vet inte hur man skyltar. Vi åkte vilse ett antal gånger och kartan stämde inte för fem öre. Hur som helst, vi kom ialla fall tillbaka till hotellet tillslut, och då var vi lagom hungriga! Med risk för att låta tjatig så blev det svenskt även denna kväll, skagentoast till förrätt, mozzarellafylld kyckling med potatisgratäng och kebabrulle med kebabsås som vi delade på. Smaskens! Det blev dock alldeles för mycket för våra magar så vi rullade in på en thaimassage och fick våra kroppar utdragna till rummets alla hörn. Speciell massageteknik alltså, jag föredrar nog vanlig, hederlig oljemassage. Trötta, mätta och nöjda somnade vi sedan som stockar på vårt sköna hotellrum.
Breakfast-time!
Tvillingar på moppe
En reggae bar bland klipporna
Grandfather rock & Grandmother rock
Bli inte upprörda nu, detta är som sagt bara en sten
Vi körde förbi världens sötaste små valpar, de kan inte har varit många veckor.
Black and white
Har jag tidigare nämt att jag gillar sådana här bilar?
Thaimassage på G
Jobba i Australien och Kanada


Comments
christine

yo sis! hade gärna kommenterat mer men det är så jobbigt när internet knappt funkar, då gör man bara det man måste. Men jag läser iaf, det är ett måste! tycker det är så kul att se vad du gör för nåt, och jag är avundsjuk som fan! vill oxå!!! saknar dig och du kan ju svara på mina sms :(

2011-09-02 @ 15:11:07 Website: http://chrisselito.blogg.se/
christine

men det är ju därför jag försöker få tag på dig! så vi kan ordna en skypedate! fick ditt sms igår men du svarar ju iaf inte?!

2011-09-04 @ 12:04:20 Website: http://chrisselito.blogg.se/
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin




Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition




Emelie Persson
Stockholm, Sweden





In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...