Emelies Travels -

Föräldrar på besök!
2009-05-07  13:07:43

Get more visitors to your blog! Permalink  Oslo, Norge  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
I helgen var min föräldrar på besök, vilket var väldigt kosligt! Lustigt nog, när de kom på fredagen, så var det väldigt lite att göra på jobbet, och Ryan pekar ut genom fönstret och säger: "En sån bil vill jag också ha" och jag sprang ut för det var ju mammi och pappi! Haha komiskt. Efter att de hade checkat in kom de till mig och åt och drack norsk öl, och sedan fick jag sluta så vi tog oss ner till Aker Brygge för en Irish Coffe. Vi gick en liten runda runt stan innan vi tog oss tillbaka till Eilefs igen, så päronen fick uppleva nattlivet på mitt jobb. Tror dem gillade det, men de stannade inte så länge utan gick till hotellet. Jag missade, surt nog, sista tricken och fick gå hem där det var fest hos grannarna.

På lördagen åkte jag och mötte upp föräldrarna och vi tog oss till Bogstaveien och Majorstuen för lite shopping. Det var varmt och vi var trötta, så trikken tog oss ned till Tjuvholmen så vi kunde hälsa på Emma på Waynes Coffe för en fika. Så var det dags att visa dem hur vi bor så vi åkte bort till Grünerlokka men fastnade på en marknad där vi fyndade lite. Till slut kom vi hem till mig och åt lite jordgubbar och drack lite vin, och sedan hoppade jag in i duschen för att göra mig i ordning för middagen som senare blev på Lofoten på Aker Brygge. Där fick vi god fisk och god dessert, mums. Sedan tog vi oss upp mot Eilefs igen, men fastnade på en lite båtinspirerad pub innan vi kom längre. Sedan på Eilefs satt vi och hade det trevligt ett tag, och sedan gick muttern och fattern hem men jag blev kvar på en rätt så vild kväll, men dock så kul!

På söndagen kom päronen hem hit så jag kunde lämna med dem en hel del packning. Sedan åkte vi till Frognerparken och tittade runt lite, och vi hann även med en liten lätt lunch innan de var tvugna att bege sig hemmåt igen. Helgen gick väldigt fort, men var riktigt mysig och jag träffar ju familjen igen om en månad när Oslo tiden är slut...En kul bebis i Frognerparken


Muttern og fattern


"Hvilken størrelse ønsker dere?"
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...