Emelies Travels -

Risk för avundsjuka
2009-10-30  15:21:13

Get more visitors to your blog! Permalink  Alpe d'Huez, Frankrike  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     Bilder från Alpe d'Huez (tagna från Langleys hemsida)

Bilder från hotellet som jag ska jobba på, Le Petite Prince

Marit Larsen
2009-10-29  17:32:51

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     

Jag hade tydligen vunnit biljetter till en konert, så jag och Sara gick och tittade på Marit Larsen, en grym norsk tjej med underbart fin röst. Himla gullig tjej dessutom.


Spännande framtid
2009-10-29  16:51:32

Get more visitors to your blog! Permalink  Alpe d'Huez, Frankrike  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Ny design, och vad kan det bero på? Jo, efter intervjun i Göteborg fick jag ett mycket positivt samtal. Jag ska jobba på ett hotell som servitris i Alp d´Huez och börjar den 5 december och jobbar in i mitten på april. Idag fick jag hem lite kontrakt och sånt som ska skrivas under, sedan börjar en ny säsong som kommer bli galet kul!

Läs mer om företaget och alporten här

Nu kör vi!
2009-10-22  13:52:19

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Det verkar som att det kanske har börjat rulla igång nu. Jag står på det här himla hemska jobbet för sista gången, och det ska bli så skönt att slippa det. Jag börjar undra om jag dras till knäppa chefer? Det är inte ok ialla fall, så nästa jobb ska vara ett bra jobb där jag trivs. Och jag har fått en del svar på mina ansökningar nu. I helgen ska jag åka upp till Åre för att gå på några intervjuer, och söka jobb på plats. Dessutom fick jag ett samtal från ett företag som arrangerar resor, där jag bland annat kan få jobb i alperna eller västindien, så på måndag ska jag på intervju för dem. Jag ska inte ropa hej än, men jag hoppas verkligen att jag kan få jobb hos dem, för det verkar vara ett seriöst och bra företag och det här är ju verkligen något som jag vill och kan utvecklas enormt i. Och sist men inte minst, intervjun är i Göteborg, och hur tar man sig dit? I cockpiten på ett flygplan så klart! Lyckost mig som har kusiner som är piloter säger jag bara!

Snart drar skidsäsongen igång!
2009-10-15  15:40:11

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Sakta i backarna!
2009-10-01  09:08:19

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Ok, det förra inlägget beskriver precis hur jag tänker just nu, men vilket jäkla lyxproblem!! Var i världen ska jag åka? Hallå, Emelie, nyp dig i skinnet nu... Det är nästan så jag skäms!

I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit mostphotos.com/emelaia for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black EditionEmelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...