Emelies Travels -

Awesome Sweden
2014-07-30  00:30:00

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Det här med att jag aldrig får semester som jag klagade över i ett annat inlägg... Nej jag ska inte klaga mer, jag känner att jag har utnyttjat den här underbara svenska sommaren ganska duktigt. Det blev ytterligare en resa ut i skärgården med några i seglargänget, vi började på Huvudskär och avslutade på Utö, sedan hoppade jag över till mina pärons båt så blev det en skön kväll på ön Lacka också. 
 
Grymma dagar helt klart. Alltså svensk sommar är fantastisk, och när vädret är som om man vore i Grekland är det ju ännu mer fantastiskt. Hur ofta kan man sitta och kryssa i bikini och svettas i det här landet? Eller inte klara av att segla medvind utan att bada efter båten för att det blir för varmt? Hur himla underbart som helst i alla fall, skönt häng med härliga människor i vackra miljöer. Kan inte bli bättre!
 
Huvudskär
 
Lite bubbel och jordgubbar nom nom
 
 
 
Varma sommarkvällar
 
 
 
 
 
 
 
 
Bada lite efter båten 
 
 
 
 
 
 
Inte ett moln
 
Bakisfrukost på klippan
 
 
 
 
Lite snodda bilder från Emelie, Nicklas och Annie:
 
 
Haha det var hett på dansgolvet på Bakfickan
 
Vi drog upp på fylle-äventyr i fyren och tittade på soluppgången
 
Glada seglare
 
           
 
  
           
 
Och ytterligare några selfies. Shit vad mycket bilder det blev på mig själv efter den här helgen. Men ibland är det ju kul och se att man själv varit med på resan och inte alltid är bakom kameran, och gänget är duktiga på att fota!
 
Det var så satans varmt på seglingen idag så fick sitta och svalka mig på aktern. Bland alla alger
 
 

Snell hest
2014-07-29  23:55:57

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
För att hålla igång fotograferingen får det bli en och annan promenad. I förra veckan hamnade jag i en hästhage. 
 
Ledsen häst
Monster häst
 
Glad häst
 
Rump-häst
 
Cool häst
Ingen häst
 
 

Wake
2014-07-22  23:24:10

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Det blev lite wakeboard idag. Gick inte lika bra som sist, jag fungerar inte inför publik. Men det blev ingen nackspärr eller fläskläpp i alla fall!
 
Sjukt najsa dagar med den här bruden asså. #TeamEmelie.
 
 
           
 
 
 

Semestertider
2014-07-21  15:08:38

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Jag avundas alla som har semester. Jag vill också ha semester. Jag har aldrig haft semester någonsin. Bara varit arbetslös i mellanperioder under vår och höst. Buhu. Hoppas alla njuter av vår fantastiska svenska sommar! 
 
 
 
 
 
 
 

Minisemester
2014-07-11  15:28:48

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
För en vecka sedan var jag så genomfrusen på jobbet att jag gick hem och la mig med dubbla duntäcken och ett överkast på mig. Annat var det nu i veckan när jag dessutom fått lite "långledigt", hela fyra dagar! Så världens bästa timing med vädret, det har varit helt underbart. Jag hängde på Emelie och hennes gäng ut i skärgården, vi hängde runt kring Utö, Landsort och Trosa bland annat. Supernice verkligen! Sola, bada, segla, grilla, dricka öl, bada badtunna, basta. Hur bra som helst. 
 
Men en annan är inte så van vid alkohol längre. Igår var inte en bra dag, så jäkla bakis, och jobba på det också, fy satan. Slutade med att jag gick in i en glasdörr och typ knäckte näsan och hällde en hel bricka med vin över mig. Så nu blir det lite chill på den dricka-biten ett tag! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Speedball
2014-07-03  00:27:00

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
I helgen var det Speedball på jobbet, en tävling för Sveriges snabbaste racerbåtar. Det var en annorlunda upplevelse och lite smått hysteriskt. Eftersom vi inte hade vädret med oss slutade det med att vi fick flytta hela restaurangen bort till ett båthus, så vi kånkade på stolar, bord, middagsbuffé, bar och allt som hör till en restaurang in i en ny "restaurang". Vi klarade oss undan regnet i alla fall och det blev lyckat till slut. 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit mostphotos.com/emelaia for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black EditionEmelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...