Emelies Travels -

Morgongåva
2015-09-18  09:14:30

Get more visitors to your blog! Permalink  Photography  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
För ett tag sedan plåtade jag den här snygga bruden inför hennes bröllop. Hon skulle ge bilder som morgongåva till sin man, väldigt fint tycker jag! Det var sjukt spännande och läskigt, men jag var ju tvungen att testa. Det gick ju bra ändå, mycket tack vare bra samarbete! En plåtning jag gärna skulle göra igen, det var kul!  
 
 

Tacksam!
2015-09-15  23:31:39

Get more visitors to your blog! Permalink  Photography  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Mitt liv har varit lite smått hysteriskt ett tag. Jag har börjat plugga på heltid, jag jobbar fortfarande på Erik Olsson, jag har haft egna fotojobb och jag har fått tillträde till min lägenhet som jag renoverat de restrerande timmarna på dygnet. Heeelt galet har det varit, men tack vare familj, vänner och en sjukt bra klass så känner jag mig riktigt nöjd med mitt liv just nu. Det är bara så himla bra, jag är påväg någonstans, men jag har en fast punkt och kan leva ett normalt liv. Jag jobbar och pluggar med det jag tycker är allra roligast och jag trivs redan i min halvklara lya i Sundbyberg som är som en mysig småstad i storstan. 
 
Efter allt slit och en välförtjänt fredags/födelsedags-öl blev jag bortrövad av underbara Jossan och Bella. Jag hade ingen aning om vart vi var på väg tills vi gick av i Globen och möttes av färgglada Emelie i en t-shirt med texten: the Color run på. Där stod jag i mina vanliga kläder och sneakers, mot Emelie som hade en påse fullproppad av olika nyonfärger. Jag hade precis hunnit få det någorlunda beboligt i lägenheten precis innan helgen, så träningskläder var inget jag hade prioriterat att packa med hemifrån. Tur att jag kunde ha Emelies kläder och tre nummer för stora skor! Så vi kladdade in oss i färg och tryckte i oss en burgare precis innan start. Men det gick riktigt bra, det kändes inte som 5 km! Och det var riktigt skönt att få tvätta av sig och basta efteråt. Tack tjejer för en oförglömlig dag! Ni är helt fantastiska! Helgen fortsatte lika bra med kräftskiva och röj i Sundbyberg, riktigt bra kväll!
 
 
SÅ tacksam är jag för mina vänner och mina föräldrar som hjälp mig att pussla ihop lägenheten. Den här helgen kommer jag leva länge på! Ni är bäst helt enkelt! <3
 
Snodde bilder från Bella och Jossan
 

I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit mostphotos.com/emelaia for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black EditionEmelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...