Emelies Travels -

Sugen på Kanadapuder?
2016-01-29  17:45:00

Get more visitors to your blog! Permalink  Skibum Banff, Canada  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Någon annan som också tyckte att snön försvann lite väl snabbt här i Stockholm? Det är inte för sent att dra till Kanada, säsongen håller på ända in på slutet av maj. Och där finns det gott om snö!
 
Jag vill tipsa om ett enkelt sätt att skaffa sig jobb på skidorten Panorama. Den 6:e februari finns det möjlighet för arbetsintervjuer i Sickla. Folk från skidorten kommer vara tillgängliga via Skype och de kommer tillsätta 30 positioner. Det enda du måste göra är att boka upp en intervjutid innan mässan den 6:e februari. Gå in här för att göra det och läsa mer! Lycka till!
 
Vill du inte söka jobb i just Panorama så kommer det finnas andra jobb att söka på plats, till exempel för Australien och Storbrittanien, och det kommer finnas massor med information om att jobba och resa i de länderna och om att volontärarbeta i Asien, Sydamerika och Afrika. Missa inte Goxplore day i Sickla den 6:e februari!
 
 
 

Over 4000 ft vertical and ski in ski out accommodation. #PureCanada.

Publicerat av Panorama Mountain Resort den 27 december 2015

Snöparadiset Revelstoke, hade typ världens bästa dag där när den här bilden togs.
 
Vackra Banff
 
Snöööö
 
Några vändor i skogen hinner man med under lunchen när man jobbar som liftvakt. 
 
Vänner för livet
Lift-kollegorna haha
 

Kärlek
2016-01-11  23:11:00

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Nej till cancer
 
Under alla år ute i vida världen så har jag haft en fruktan av att komma tillbaka till Stockholm. "Jag kommer aldrig bo i Stockholm", sa jag jämt. Resandet blev som ett beroende och jag ville alltid se vad som döljde sig runt hörnet. Kanske i jakt på en plats där jag kände att jag ville bosätta mig på, kanske en flykt från verkligheten, att komma undan att behöva ta beslutet om vad jag ska göra med mitt liv. Eller så var det bara en stark nyfikenhet till platser som jag aldrig hade varit på. 
 
Jag har blivit rikare som person av alla mina erfarenheter, jag har vuxit i mig själv och sett så otroligt mycket. Jag ångrar ingeting som jag har gjort, jag lever på underbara minnen. Nu är jag tillbaka i Stockholm, och har varit ett tag, men det trodde jag aldrig. De sju åren av resande förde mig tillbaka till min hemstad, och jag är riktigt glad över att jag tagit mig tillbaka hit. Jag har insett att det som gör att man trivs bäst på en plats är vilka man har runtomkring sig. Och de som betyder allra mest för mig är min familj. Mina föräldrar som ställer upp i ur och skur. Jag har tillslut insett att jag uppskattar väldigt mycket att ha dem nära mig. 
 
Cancer. Den hemska sjukdomen har fått mig att värdera närheten till mina kära ännu mer. Jag vill finnas där, nära, ta vara på all tid som går att få tillsammans med de som betyder mest för mig. Finns det något jag skulle ångra i mitt liv så skulle det vara om jag inte fått möjlighet att visa uppskattning och kärlek till de som alltid visar det för mig. Älskar er. 

Rösta på mig till Sveriges bästa reseblogg 2016!
2016-01-05  11:03:07

Get more visitors to your blog! Permalink  Photography  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Klicka här eller på bilden för att komma till omröstningen. 
 
 
"På Travelmarket har vi lagt märke till att det dyker upp fler och fler svenska resebloggar av hög kvalitet.

Resebloggar är fantastiska informationskällor och fungerar som inspiration till kommande resor. De personliga råden man hittar på resebloggar är ofta bättre och mer relevanta än råden du hittar i medierna och i guideböcker.

Vi vill vara med och stötta resebloggandet i Sverige och målet med denna tävling är att skapa mer uppmärksamhet kring resebloggande och belysa de bästa resebloggarna i Sverige.

Stora priser väntar både vinnarna och till nr. 2 och nr. 3 i tävlingen."

I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit mostphotos.com/emelaia for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black EditionEmelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...