Emelies Travels -

Erika & Daniel
2015-04-27  20:56:39

Get more visitors to your blog! Permalink  Photography  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Kärlekspar nummer två! Underbara Erika och Daniel ställde upp för mig den här gången. Jag kände att platsen som jag valde inte var den bästa. Väldigt stökiga bakgrunder och svårt att hitta snygga vinklar. Så det var svårt! Men Erika och Daniel var väldigt tacksamma att fota, så himla spralliga och busiga! Tack för hjälpen!
 
Feedback vore ju grymt bra att få, även från par nummer ett, Sofia och Alex. Fler par kommer upp, så lite hjälp och tips vore kanon! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Explore. Live. Discover
2015-04-26  02:27:18

Get more visitors to your blog! Permalink  Latin America  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
 
Pysslade ihop lite bilder från resan. Kan det bli sommar nu!?
 
 

Life
2015-04-23  21:07:00

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Mitt liv är en bergochdalbana just nu. Ena dagen känns det som att Stockholm erbjuder mig massor, andra dagen vill jag flytta härifrån. Visst har man hört om den skeva bostadsmarknaden här, men jag har ju inte förstått hur illa den är förrän nu. Jag är inne på bostadsrätt men hjälp, folk är helt hysteriska just nu. Budgivningarna goes crazy. Ska man hyra i andra hand är det ännu galnare. Det som återstår är väl att vara inneboende, men fan, jag orkar egentligen inte det mer. Jag har bott i det ena kråkboendet efter det andra, det skulle ju vara så skönt med ett eget hem för en gångs skull. Nu ska jag ju stanna i Stockholm - no more travels. Hur många gånger har jag inte sagt så, men nu är det faktiskt på riktigt. Eller, resor kommer det ju bli, men inga mer säsonger eller flera-månaders-resor i alla fall. Nu är det ”karriären” som gäller. Vilken nu den är, det återstår att se.
 
Men idag var en sådan dag som jag kände hopp för Stockholm. Kanske löser det sig till slut, jag var på ett trevligt möte idag och det kändes positivt. Jag har gått vidare i ansökan till skolan. Och det är vår, körsbärsträden i Kungsträdgården blommar som rosa moln och min vårjacka är för varm. Det var en bra dag - tillräckligt bra för att köpa en lott. Den får nog ligga och gro i plånboken till nästa gång det kommer en sådan här positiv dag. Kolla om du har tur med lotto här! Tänk om man kunde vinna, det hade inte suttit fel…
 
Jag ska fota mitt första bröllop i sommar! Så nu försöker jag förbereda mig så mycket som möjligt inför det. Därför ställde snällaste Sofia och Alex upp på en testfotografering igår. Jag har inte fotat porträtt mycket alls, typ bara på min familj och mig själv haha. Det var nervöst och svårt, men övning ger färdighet! Här är resultatet i alla fall!
 
Är det något kärlekspar där ute som vill ha bilder så övar jag gärna på er - for free! Kontakta mig: emelaia_@hotmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Central America
2015-04-07  21:10:00

Get more visitors to your blog! Permalink  Latin America  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Bättre sent än aldrig! Här är den sista filmen från vår resa. Panama blev en egen film men denna är från Costa Rica upp till Mexico. Enjoy! 
 

Central America from Emelie Persson on Vimeo.


Glad påsk!
2015-04-07  20:12:46

Get more visitors to your blog! Permalink  Latin America  Trackbacks ()   Follow on Bloglovin     
Glad påsk på er alla! Eller hur glad har den här påsken varit egentligen - hagel, regn och kyla! Inte någon typisk påsk som jag minns påsken. Nej, jag har ångrat flera gånger nu att jag inte tog vara på den här ledigheten och drog någonstans. Antingen till värmen eller upp till fjällen eller alperna. Hela mitt Facebook flöde har uppdaterats om olika afterski i solen den här helgen. Har ju verkligen inte sett nice ut...! Jag har klickat mig in på olika sidor nu i helgen för att kolla på sista minuten resor, och på bland andra Bokasmart.se finns det massor med billiga flyg. Flyg tur/retur till Kreta för 998 kronor är ju inte dåligt! Man kanske skulle slå till...
 
Jag saknar strand, palmer, värme, ljudet av vågor, saltvatten i håret, snygga surfare och vackra solnedgågnar! 
 
 
ÅÅhh ta mig tillbaka till Costa Rica! 
 
 
 
 
 
 
 

I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit mostphotos.com/emelaia for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black EditionEmelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...