Emelies Travels -

Life
2015-04-23  21:07:00

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Mitt liv är en bergochdalbana just nu. Ena dagen känns det som att Stockholm erbjuder mig massor, andra dagen vill jag flytta härifrån. Visst har man hört om den skeva bostadsmarknaden här, men jag har ju inte förstått hur illa den är förrän nu. Jag är inne på bostadsrätt men hjälp, folk är helt hysteriska just nu. Budgivningarna goes crazy. Ska man hyra i andra hand är det ännu galnare. Det som återstår är väl att vara inneboende, men fan, jag orkar egentligen inte det mer. Jag har bott i det ena kråkboendet efter det andra, det skulle ju vara så skönt med ett eget hem för en gångs skull. Nu ska jag ju stanna i Stockholm - no more travels. Hur många gånger har jag inte sagt så, men nu är det faktiskt på riktigt. Eller, resor kommer det ju bli, men inga mer säsonger eller flera-månaders-resor i alla fall. Nu är det ”karriären” som gäller. Vilken nu den är, det återstår att se.
 
Men idag var en sådan dag som jag kände hopp för Stockholm. Kanske löser det sig till slut, jag var på ett trevligt möte idag och det kändes positivt. Jag har gått vidare i ansökan till skolan. Och det är vår, körsbärsträden i Kungsträdgården blommar som rosa moln och min vårjacka är för varm. Det var en bra dag - tillräckligt bra för att köpa en lott. Den får nog ligga och gro i plånboken till nästa gång det kommer en sådan här positiv dag. Kolla om du har tur med lotto här! Tänk om man kunde vinna, det hade inte suttit fel…
 
Jag ska fota mitt första bröllop i sommar! Så nu försöker jag förbereda mig så mycket som möjligt inför det. Därför ställde snällaste Sofia och Alex upp på en testfotografering igår. Jag har inte fotat porträtt mycket alls, typ bara på min familj och mig själv haha. Det var nervöst och svårt, men övning ger färdighet! Här är resultatet i alla fall!
 
Är det något kärlekspar där ute som vill ha bilder så övar jag gärna på er - for free! Kontakta mig: emelaia_@hotmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Evelina

Jättefina! Vad roligt att du gått vidare med ansökan till skolan 😀 själv skippade jag det helt det här året. Svider en aning eftersom jag så gärna vill, men har flyttat upp till sundsvall nu redan... Jag håller tummarna att det blir din tur i år!!

Svar: Tack! Ja men du verkar ju ha det bra i Sundsvall! Tråkigt att du inte söker i år, men det går ju bra för dig ändå ser det ut som :) kram
Emelie

2015-04-23 @ 21:26:47 Website: http://lonken.blogg.se
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Sjukt fina bilder! :)

Svar: Tack snälla!
Emelie

2015-04-23 @ 22:06:35 Website: http://beattriicee.blogg.se/
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...