Emelies Travels -

Ny och lyxig lägenhet!
2008-11-20  16:32:48

Get more visitors to your blog! Permalink  Oslo, Norge  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   

Idag skulle vi skriva på lägenheten så vi kan bo kvar här. Men det var en massa problem så vi fick titta på en annan istället. Vilken var hur bra som helst! Helt nyrenoverad, med badkar och diskmaskin och två sovrum! Vi får hyra den för ett halvår för ett bra pris och allt verkar perfekt, det är bara det att den ligger en bit längre bort än vad vi hade velat. På kartan ligger den ca 10 - 15 minuter ifrån vårat nuvarande boende, men det kan man väl leva med! Vi har nog blivit lite bekväma med det vi har just nu, men att få en så fräsch lägenhet så billigt är ju värt den lilla biten extra det tar till stan. Vi får väl skaffa cyklar! Så imorgon ska jag gå och skriva på kontraktet så kan vi flytta in mellan jul och nyår!


Det tar ca 10 minuter för mig att gå till mitt jobb från där vi bor nu och det tar ca en halvtimme att gå till Elin och Jenkan från oss.


För visst borde vi ta den? Vi har  egentligen inte så mycket annat val i och med att jag åker till Thailand på måndag och lägenhetsproblemet måste vara löst innan dess. Mer info om lägenheten finns här.
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Jenny

Ja cash ær lætt att tjæna hær i norge. =)Funkar jættefint att bo i kollektiv. Fick dock først hyra ett studentrum två månader i somras. Vi har varsitt sum så jag størs inte av de andra. 7 stycken ær vi. Men vi hjælps åt vid stædning och faktiskt ibland vid matlagning. Det ær ett bra gæng helt enkelt. =)Ja ta den sæger jag!! =D Ser ut som om ni skulle trivas fint dær. Och i Grünerløkka ær førbindelserna bra vad jag vet.Kommer sjælvklart førbi och tar en øl någon dag. =)

2008-11-20 @ 19:08:38 Website: http://dendarjenny.blogg.se/
jerker

Hur gick det med våran deal då?? Bra att du säger till... tack tack

2008-11-23 @ 19:54:59
Svar Jerker

Men det verkade ju inte vara på allvar? Du skulle ju ringa? Sorry för missförståndet...

2008-11-24 @ 04:04:57 Website: http://emelaia.blogg.se/
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...