Emelies Travels -

Vinst åt Vålerenga men förlust för Eilefs
2008-11-11  01:40:50

Get more visitors to your blog! Permalink  Oslo, Norge  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   

Helgen blev inte som vi trodde. Fredagen var en relativt lugn fredag, och lördagen var katastrof. Som vi laddat upp för denna lördagen, men det kom inget folk! Hela dagen var lugn, och mina 10 timmar som stod på schemat blev 3... Söndagen däremot, då själva cupfinalmatchen var, var kul! Vålerenga vann med 4-1 och det var ritktigt god stämning och mycket folk! Vi öppnade tidigare på morgonen, och det kom en del folk redan kl 11. Men vi får inte lov att servera alkohol tidigare än kl 12, så folk satte sig och väntade på att tiden skulle gå. Sedan när klockan började närma sig 12 började gästerna dra sig mot baren så det blev tillslut kö. Ingen köpte något, utan vi bara stod som fån. När klockan tillslut slog 12 satte chefen på en låt som heter: ge mig en  øl!, och vi började sälja öl efter öl. Ganska komiskt faktiskt!

I lördags efter jobbet kom Jenkan och Marco som var på besök med hans kompis och vi tog en drink. Sedan gick vi till en rockpub och sedan vidare till Livingroom. Jag har inte varit ute på det sättet sedan jag kom hit faktiskt, jag har knappt varit på något dansställe. Men detta var ett bratigare ställe, och jag som inte trodde att brats förekom i Norge för de syns aldrig, men ack så fel jag hade. Och vi skulle inte vara sämre vi, för Marco och Mattias fick för sig att beställa ett bord med champagne, och plöstligt blev det lyx och glamour.

Våra kära grannar har nu flyttat och igår kom de förbi och gav oss en massa möbler som de inte skulle ha med sig. Så vi fick en hel garderob, en soffa och ett soffbord. En stekpanna som man kan laga klok mat i också, så jävla snällt! Tack!

Jobba i Australien och Kanada


Comments
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...