Emelies Travels -

Det gäller att knyta kontakter
2009-06-20  13:26:11

Get more visitors to your blog! Permalink  Magaluf, Mallorca  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   

Skrivet i tisdags:

Första kvällen blev riktigt, riktigt bra! Vi hade förfest hos svenskarna från poolen, och vi fick även med oss norrmannen och hans kompis. Sedan gick vi in till stan och hamnade på Grabbarna Grus och på Blue Moon och på Casablanca och hela faderallan lej. Träffade en hel del kul folk, och efter att en del ställen började stänga begav det sig vidare till de ställen som hade öppet väldigt mycket längre. Klockan var kanske runt sju när vi kom hem igen... Idag tog det ett tag innan vi kunde komma oss upp ur sängen, men sedan blev det en tur till poolen. Därefter gick vi till Grabbarna Grus där vi hade stämt träff med en av killarna i baren kvällen innan. Han gav oss lite tips och erbjöd oss faktiskt jobb som biljettsäljare. Vi vet inte riktigt hur vi ska göra med det, vi har ju ingenting att förlora så vi kan ha det som ett strö jobb fram till att man hittar ett riktigt. Sedan gick vi hela Magaluf runt och sökte lägenheter i all evighet, som visade sig vara lite knepigare än vi trodde. Men nu har vi fått ett napp som vi ska titta på lite senare i veckan, så vi hoppas på att det är bra.

På vägen hem gick vi förbi två afrikanska tjejer som var ute och gick med barnvagn, och blev helt plötsligt nästan attackerade av dem för de ville göra flätor i våra hår. Emma tyckte det var en väldigt kul idé så vi gick till deras lilla salong. Emma blev som ett nervvrak men efter ett tag flätade tjejen sista flätan och Emma fick se sig i spegeln. Vilket slutade i ett as stort mega garv så tårarna bara sprutade. Emma såg ut som en flint, eller en manlig pojkflicka, eller bara 10 år yngre. Vi fick oss ett gott skratt, men trots hennes inte så lyckade nya frisyr så fick hon ett ragg som lämnade en lapp. Haha! Nu sitter vi och förar lite, efter en första middag på hotellet. Vi ses i dimman!


Emma i flätor, kanske inte riktigt passande... ;)
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Frida

Åååh Casablanka.. backen som går upp dit rullade jag nästan ner för en gång när jag var lite mindre nykter för jag snubblade i ett litet trappsteg! hahaha

2009-06-20 @ 14:29:51 Website: http://fridahallstrom.blogg.se/
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...