Emelies Travels -

Grymt taggad!
2009-11-28  00:31:37

Get more visitors to your blog! Permalink  Alpe d'Huez, Frankrike  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Nu har jag kommit hem från kursen som var i Helsingör i Danmark, en mycket givande kurs! Jag åkte till Göteborg där vi skulle hoppa på bussen som skulle ta oss vidare. Efter en stunds letande efter gruppen jag skulle åka med så kom vi iväg. Den första jag lyckas stöta på och prata med var komiskt nog en tjej som ska jobba på samma hotell som mig, nämligen barnklubbsledaren Evie. Bussresan var seg men när vi kom fram möttes vi av en hel drös små julnisseliknande guider i röda jackor. Vi fick våra rum som var uppdelade i de orter vi skulle jobba i, så vi fick snabbt träffa resten av tjejerna vi kommer att jobba med. 
 
Sedan drog kursen igång, och vi fick reda på en massa bra grejer och svar på många frågor. Därefter var det dags för middag och vår grupp skulle servera den för alla de 90 personerna i den trånga lokalen. Det blev lite småkaos när vi var så många som skulle servera men allt löste sig bra. Sedan kollade vi på lite skidfilmer innan det var dags för lite välbehövlig sömn. Man blir trött av föreläsningar när man inte varit på någon sedan skoltiden, och man blir defintitivt trött av alla nya intyck man får av en sådan här grej.

Nästa dag följde med mycket information och långa men bra föroläsningar. På kvällen var det dags för en tre rätters middag som blev väldigt rolig. Det var en del lekar och stämningen var tipp topp när trubaduren som kommer jobba i Serre Chevalier började spela och man trodde nästan man var på en After Ski. Kvällen blev till natt och för vår del tog den slut där, medan andra drog vidare in till Helsingör och festade ända till frukosten nästa dag. Jag tror jag börjar bli gammal för jag orkar inte med det tempot längre! Men det får det bli ändring på...

Sista dagen gick vi också igenom en hel del bra grejer, även om det kanske inte fastnade hos många för vid det här laget var man ganska sliten. Sedan bar det av hemmåt för mig och många andra, medan en del begav sig vidare till sin alport direkt.

Nu är det bara en vecka kvar och jag längtar tills vi ses igen för att åka ner till Alpe d'Huez!
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Anonym

hallo! trillade in på din blogg via mer-trafik & tänkte bara säga att den var riktigt trevlig att läsa :D kommer garanterat komma tillbaka!

mvh,

http://annebertelsen.blogg.se

2009-11-28 @ 11:53:41
jenkan

ojoj så de va lyckat...gött!! då får vi se till att gamlingen emelie festar till det ikväll :)

2009-11-28 @ 12:56:00
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...