Emelies Travels -

Wellington
2011-04-14  12:17:31

Get more visitors to your blog! Permalink  New Zeeland  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   

Efter en härlig natts sömn med ”sovmorgon” tog vi bussen klockan nio på morgonen med destination mot Wellington. Möra i kropparna var vi allt, men svullnaden på fötterna hade gått ner så nu kunde man få på sig ett par skor. Vi gjorde ett stopp i Taihape där vi kastade gummistövlar. Tydligen var det en populär sport i staden och det var en svensk som höll rekordet i gummistövelkastning. Lite udda! Sedan drog vi vidare och till slut kom vi fram till Nya Zeelands huvudstad, Wellington. Vi bodde mitt i smeten, och återigen var det dags för mig och Jossan att dra ut på jakt efter varma kläder. Vi gick runt på stan och typiskt nog så var det söndag och affärerna stängde tidigt så vi får fortfarande klara oss på våra sommarkläder. Aja det går ingen nöd på oss! Därefter sprang vi upp på vårt rum och fixade oss i ordning, för denna kväll skulle vi ut och käka med hela gänget. Vi gick till en Foodcourt och käkade riktigt god mat, och sedan gick vi tillbaka till baren på hostelet och spelade biljard och var med i en barquiz. Nu börjar allt fler folk droppa av från gänget, och det var dags att säga hej då. Men vi skulle vidare nästa dag så det blev inte så mycket party för vår del, sängen nästa helt enkelt!

 

 

Wellington

Jobba i Australien och Kanada


Comments
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...