Emelies Travels -

En vecka i Surfers
2011-02-19  10:03:50

Get more visitors to your blog! Permalink  Melbourne - Cairns  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   

Torsdag 17 februari

Idag har vi haft en helt underbar dag, vädret har varit grymt så vi har bara legat och latat oss på stranden hela dagen. Trots pubrundan igår så har vi för en gångs skull känt oss lite utvilade, skönt med sovmorgon första gången på bra länge! Det var antagligen inte det bästa att gå på pubrunda igår för vi var så sjukt trötta, vi har inte sovit många timmar på senaste tiden. Men vi fick se en hel del nattklubbar och ikväll ska vi gå på Ladies Night och dricka gratis hela kvällen.

Nu har vi ändrat planerna lite. De engelska tjejerna vi hängde med i Byron Bay var helt sjuka i huvudet, precis som man föreställer sig att engelsmän är. Jag vet inte var de fick all energi ifrån, men showa kunde dem allt! Så en av tjejerna, Zoe, ställde upp i en tävling och vann. Priset var att hon fick en veckas gratis hostel i Surfers Paradise, med inträde till 3 olika nöjesparker och en Big Night Out (typ pubrunda). Men eftersom deras tidsplan är ganska häktisk så hade de inte möjlighet att utnyttja detta, så vi fick den av henne. Så vi kommer tillbringa en vecka här i Surfers, det blir ju väldigt billigt för oss. Så nästa lördag åker vi till Brisbane och bor där i två nätter, och sedan vidare till Noosa. Synd att inte biljetten var i Byron Bay, för där hade vi sjukt gärna stannat en vecka. Men det blir nog bra det här med!

Jobba i Australien och Kanada


Comments
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...