Emelies Travels -

Hippies i Nimbin
2011-02-15  07:55:13

Get more visitors to your blog! Permalink  Melbourne - Cairns  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   

Det blev dock en tidig kväll för oss, för nästa dag gick vi upp klockan 5 på morgonen för att promenera bort till fyren för att se soluppgången. Det var sjukt vackert, men väldigt tidigt dock. Sedan hoppade vi på bussen som tog oss till Nimbin, en liten by som ligger en bit innåt i landet, där det endast bor hippies. Knark är olagligt i Australien, och även så i Nimbin, men där ser polisen bort ifrån det så alla i byn var påverkade av maruijana, kakor eller svampar eller allt vad det nu kunde vara. En hel flummig by helt enkelt, och vi blev erbjudna dessa cookies ett antal gånger men trots att vi var lite nyfikna på vad det var vågade vi inte testa, bra det antar jag! Sedan drog vi iväg på BBQ, så vi hoppade in i den här lilla färgglada hippie bussen, väldigt sliten och skraltig med en galen busschaufför och trodde ibland inte att vi skulle överleva färden, men kul var det trots rädslan. Så var vi förbi ett vattenfall också, men det hade regnat så en massa lera hade runnit ner i floden så det var inte så fräsch att bada tyvärr. Annars hade vi kunnat hoppa från klippor ner från vattenfallet.

Väl tillbaka i Byron Bay så mötte vi upp gänget som vi har blivit, en tysk, en sweischare och tre engelska tjejer, och så vi svenskorna. Vi gick till Cheeky Monkeys, inne stället nr 1 i Byron Bay, och vann kannor med öl och fick gratis käk, perfekt. Kvällen blev riktigt rolig och det var sjukt mycket folk och ja, Australiensare är sjukt snygga, helt min stil och precis som jag föreställt mig en cool, snygg blond surfare!


Soluppgang i Byron Bay


Pa vart ganska lyxiga hostel, det ar jattefrascht, Nomads heter det


Nyfunna vanner

Jobba i Australien och Kanada


Comments
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...