Emelies Travels -

Karta
2011-02-23  11:46:40

Get more visitors to your blog! Permalink  Melbourne - Cairns  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Här är en karta för att ni där hemma ska få er en uppfattning om var vi befinner oss. Vi började i Sydney, åkte ända upp till Coffs Harbour där vi gick på surfcamp i Spotx. Sedan åkte vi till Byron Bay och simmade med sköldpaddor. Nu är vi i Surfers Paradise på Guldkusten och ska vidare till Brisbane på lördag. Som det ser ut nu ska vi bo där i två nätter, men det kan ju ändras ifall vi får jobb som fruktplockare där. Efter det drar vi till Noosa, och sedan vidare till Fraser Island där vi ska campa. Därefter blir det Whitsundays och där ska vi segla, och efter det Magnetic Island där det finns en massa vilda koalor. Sedan bär det av till Cairns och barriärrevet, och där ska vi upp till Cape Tribulution där vi ska bo en natt i regnskogen. Det fick jag inte med på kartan men det ligger över Cairns en bit. Så ser det ut nu, de viktiga stoppen. Men vi kommer antagligen stanna på en massa andra ställen längs vägen!
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Mamma

Det låter härligt!!!

2011-02-24 @ 07:44:49
Stefan Persson

När är ni i Whitsundays, jag vill följa med på segelbåten och norrut.

Pappa

2011-02-24 @ 17:32:06
Emelie

Vi vet inte än när vi kommer vara i Whitsundays. Det beror på hur länge vi vill stanna på alla ställen vi är i innan vi kommer dit. Tydligen får man inte simma från båten utan speciella dräkter, för det finns så mycket hajar där, men man får bada i sjöarna på öarna istället.

2011-02-25 @ 12:45:22 Website: http://emelaia.blogg.se/
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...