Emelies Travels -

Possums, ormar, ödlor och papegojor.
2011-02-15  07:49:46

Get more visitors to your blog! Permalink  Melbourne - Cairns  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   

12 februari

Igår var vi helt döda efter surflektionen, så det blev lite chill nere på beachen. Sjukt varmt vatten är det här! Surfingen gick himla bra faktiskt, den här gången åkte vi längre ut och tog de riktiga vågorna och jag fick ett par riktigt härliga åk. Det var ganska stora vågor och starka strömmar, så man fick paddla för sitt liv och kämpa för att komma ut över vågorna när de bröt över en. Men kul var det och när vi var färdiga insåg man hur slut man var i hela kroppen. Jag förstår varför surfare har snygga kroppar! Kvällen blev en del festandes runt lägerelden, vi har träffat en massa nya människor från alla möjliga olika hörn i världen.

Sista dagen trotsade jag min allt för uppskrapade mage och sköt smärtan framför mig, för inte vill man missa en surflektion! Något som gör så fruktansvärt ont just nu, jag undrar om mina leverfläckar någonsin kommer tillbaka för dem är som bortskrapade. Men det är faktiskt värt det, så kul är det! Nu kan man kalla sig surfare i alla fall, för jag kom upp på en massa stora vågor och bara gled fram i vattnet, nu kan man bara bli bättre och bättre. Kul när det kom fram folk och tyckte att man var duktig, kanske har snowboardingen hjälpt mig på traven trots allt?

Jo vi har haft det riktigt bra här i SpotX, sovit i tält och vaknat till kvittret av en massa gröna papegojor, sprungit på en stor ödla på väg in till duschen. Dagen innan vi kom hade dem surfat med delfiner som ville vara med och leka, tyvärr kom de inte tillbaka under våra dagar men det låter ju riktigt häftigt i alla fall. Vi har också paddlat kajak i en liten flod som gick längs campingen. På väg till kajakerna prasslade det till i buskarna, och det var definitivt något stort som gömde sig där. Killen som vi gick med trodde att det var en pytonorm för det bor en sådan där i närheten. Det skrämde upp oss lite så när vi väl var ute i kajaken fick vi för oss att det gömde sig krokodiler där, så vi vände ganska kvickt när vi såg bubblor komma upp ur vattnet.

Nu är vi på väg till Byron Bay, och vi körde precis förbi en varningsskylt för koalor. Hoppas ingen blir för hög på eukalyptusen så de ramlar ner på bussen!
Taltomradet
Mysig lagereld och surfbrador som sofforKajakturen

Jobba i Australien och Kanada


Comments
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...