Emelies Travels -

Simma med skoldpaddor
2011-02-15  07:58:13

Get more visitors to your blog! Permalink  Melbourne - Cairns  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   

Dagen idag började med stress, trötta och bakis skulle vi försöka hinna med att käka pannkakor som bjöds på hostelet innan vi skulle vidare med bussen som skulle ta oss ut på sea cayaking. Men vi hann bara ta pankakorna så fick vi käka dem i bussen och vips var vi kända som the swedish pancake girls. Ut i kajaken, trotsa vågorna och mot sköldpaddorna. Vi paddlade bort en bit och spanade efter delfiner och sköldpaddor, och när hoppet nästan var borta dök det upp en sköldpadda en bit från kajaken för att ta lite luft. Inte nog med det, när vi senare fick snorkla fick jag uppleva något så sjukt häftigt. Jag simmade bort från gruppen på min egen hand och spanade, och när jag minst anade kom det en sköldpadda vid min sida och simmade jämte mig. Den var så nära att jag hade kunnat ta på den om jag hade vågat. Den tittade på mig och svävade i vattnet, som om den flög och jag följde den en lång bit innan det blev alldeles för långt bort från gruppen. Självklart hade jag inte kameran med mig, typiskt nog, men jag intalar mig att han säkert var kameraskygg och säkert inte hade hälsat på mig om jag hade haft kameran. Jag var ju ändå tvungen att hämta kameran och försöka hitta honom igen, men det gick ju såklart inte. Men det var sjukt häftigt! Tyvärr blev Jossan sjösjuk (/bakfull) så hon mådde inte alls bra under turen. Stackars henne, hon kunde inte tänka på annat än att få komma i land igen.

Ikväll ska vi göra Cheeky Monkeys igen, och imorgon bär det av till Surfers Paradise. Jag hade egentligen velat stanna här längre, men vi har ju bokat resan vidare, så man får väl komma tillbaka och jobba här så småningom kanske.

 


Skitsnygga kajakareJobba i Australien och Kanada


Comments
Mamma

Vad kul att läsa om allt som hänt! Inte bra med magen, men det var inte solen utan skavsår alltså?

Det låter som ni har det väldigt bra. Många kramar!

2011-02-15 @ 10:45:02
Emelie

Japp det ar skavsar fran bradan, men det ar nog pa vag att bli lite battre nu!

2011-02-16 @ 07:34:19
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...