Emelies Travels -

Dagarna rullar på här i Surfers Paradise
2011-02-21  12:34:43

Get more visitors to your blog! Permalink  Melbourne - Cairns  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Så, vad har hänt de senaste dagarna då? Inte så mycket egentligen. Bara chill på stranden och fest på kvällen. Vi var på en Big Night Out med hostelet, och det var riktigt kul! Det har varit sjukligt varmt nu ett par dagar, men nu har det tack och lov regnat lite och till och med åskat. Det var ju inte så kul det, med åska, just den dagen vi åkte iväg på Movie World, typ som Gröna Lund. Och eftersom det blixtrade och hade sig så kunde de inte ha alla attraktionerna öppna, men vi hade massa annat att göra ändå. Vi gick 4D bio, där vi brev nersprutade med vatten i biosofforna som dånade och skumpade. Vi gick också på en stuntshow där de körde hej vilt med bilarna. Trodde inte mina ögon ibland, det var riktigt coolt! Ikväll är första kvällen vi tar det lugnt sedan Jossan kom, så vi är sjukt trötta och det ska bli riktigt skönt att få sova ut. God natt på er alla där hemma!


Roomies! Cloe, Paige, jag, Jossan och två tyska tjejer


Brända efter en heldag på stranden


Bilshow på Movie World, helt plötsligt delades bilen av på mitten

Jobba i Australien och Kanada


Comments
Mormor

Jättekul läsa vad du (ni) gör, men du vill väl inte bli uppäten av en haj när ni surfar? Var försiktiga och var lite "mesiga" och inte så tuffa ..... Älskade unge, var rädd om dig.

2011-02-21 @ 14:16:06
Emelie

Nej vi ska inte bli uppätna, vi surfar bara när vi är med folk som vet vad dem håller på med, det är för läskigt annars! Kul att du läser!

2011-02-22 @ 09:27:01 Website: http://emelaia.blogg.se/
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...