Emelies Travels -

Wet n wild
2011-02-25  13:04:09

Get more visitors to your blog! Permalink  Melbourne - Cairns  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Idag började vi med att åka tillbaka till MovieWorld för att åka de attraktionerna som var stängda när vi var där sist. Sjuuukt läskiga bergochdalbanor asså! Det pirrade något så fruktansvärt i magen och jag trodde jag skulle dö ett tag, men kul var det! Jossan trotsade sin rädsla och hängde med också, det var bra gjort av henne! Sedan gick vi till Wet n Wild, ett stort vattenland med massor av kul rutchkanor. Oftast är jag inte så förtjust i att gå på vattenland, men det här var riktigt kul! Det fanns så mycket olika konstiga grejer man kunde åka på, och man kände sig som ett litet barn igen. Det går väl inte att beskriva allt vi åkte, det måste upplevas, men vi har haft pirr i magen, skrikit som aldrig förr och skrattat till tårar.
När vattenparken stängde mötte vi upp några killar som vi träffat för några kvällar sedan, som jobbar som livvakter på parken. De tog med oss in igen på någon slags vip kväll för personalen och en del av parken var öppen och de visade en film, Yogi Bear, på en stor utomhusbio framför en stor pool. Så där låg vi och hade det bra tills det blev för sent och vi var tvugna att åka hem och packa, för imorgon bär det av till Brisbane!
Vi guppade omkring i dessa och fördes med en ström längs en kanal och såg ödlor som satt och tittade på oss. Min såriga mage från surfingen börjar bli bättre, men ser inte så kul ut...
Jobba i Australien och Kanada


Comments
pappa

2011-02-25 @ 22:17:10
pappa

Låter jätte kul. Kommer du ihåg när vi var på Skara sommarland och åkte. det var hur kallt som helst i vattnet,

jag antar att ni har det mycket varmare och kan vara i hur länge som helst, Häftigt och inga hajar!.

Dräkt är den i stål eller ?2011-02-25 @ 22:24:12
Emelie

Ja det minns jag, men här var det ibland varmare i vattnet än i luften kändes det som! Jag vet inte vad det är för dräkt, det är bara vad vi har hört folk prata om. Kanske är det en skröna, vi får väl se!

2011-02-25 @ 23:31:14 Website: http://emelaia.blogg.se/
christine

ja tack jag vill gärna ha lite sol! ge mig lite pengar så kommer jag utan tvekan! här är det bara kaos! Hur är brisbane? Kan du inte skriva lite om hur det funkar, med hostell och papper och grejer som måste fixas om man ska jobba etc:)

2011-02-27 @ 13:17:02 Website: http://chrisselito.blogg.se/
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...