Emelies Travels -

Ångest
2014-05-13  15:40:00

Get more visitors to your blog! Permalink  Photography  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Den här veckan har jag fått i uppgift att göra om en redan befintlig bild på mitt eget sätt och sedan publicera resultatet på olika medier.
 
Jag har valt att göra om en konstnärlig bild av Anna Clarén eftersom jag känner igen mig själv i hennes bild. Bilden utstrålar ångest och det är precis det jag känner just nu. Jag har skolångest. Jag har två intervjuer för två olika yrkeshögskoleutbildningar, varav den ena har jag pluggat till hela våren. Jag har svårt att sova, tänker på plugg, tänker på vad jag ska göra om jag inte kommer in på utbildningen som jag verkligen vill in på.
 
Jag har gjort om Anna Claréns bild, mitt mål var inte att göra den bättre för jag tycker hennes bild är så bra som den bara kan bli. Men jag ville göra om den till min egen ångest. Hennes bild talar kanske mer för någon psykisk sjukdom med tanke på pillrena, hon ser fast och fångad ut, mer panikslagen. Riktigt så känner jag mig inte, utan jag har oroliga nätter, jag pluggar sent in på småtimmarna och somnar i böckerna. Men ljuset i min bild kan tyda på att det finns hopp, snart kommer framtiden vara viss och de sömnlösa nätterna behöver kanske inte vara så sömnlösa längre. 
 
Jag har tagit självporträtt och lagt ihop två av alla bilder jag tog. Tittar man noga på mitt huvud så kan man se att jag ligger både i profil och framifrån, ögonen syns precis vid örat, det ser lite creepy ut faktiskt. Det hånfulla ansiktet på boken på golvet verkar skratta åt mig, typ: "ha! du kommer aldrig komma in." Eftersom inte så många böcker kom med på den slutliga bilden ville jag ha med någon mer detalj så jag tog ett nytt foto och klippte sedan in min dator och ett block på sängen för att tydliggöra att det är skolångest som är bildens budskap.
 
 Anna Claréns bild
 
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Svenska resebloggar

Fin bild och väldigt fina blogg!

2014-05-13 @ 19:30:54 Website: http://svenskaresebloggar.se
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...