Emelies Travels -

Emelie & Peter
2015-05-25  22:42:41

Get more visitors to your blog! Permalink  Photography  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Kärlekspar nummer fyra! Den här gången var det Emelie och Peter som jag fick öva på. De kontaktade mig via bloggen då de planerar en jordenruntresa och har hittat lite tips här från mig, superkul! 
 
Det känns redan mycket mer bekvämt att fota nu, även om det är sjukt mycket saker man ska hålla reda på och tänka på. Miljö, utsnitt, ljus, inställningar på kameran, småsnacka med paren och hitta på kul grejer som gör att känslorna blir äkta. Emelie och Peter var riktigt lätta att fota, supertrevliga, glada och påhittiga så det var riktigt bra! Man lär sig saker hela tiden. Jag tycker att det är svårt att se hela bilden när jag är på plats och fotar, jag märker saker när jag sitter och redigerar som jag borde ha gjort annorlunda på plåtningen. Det är svårt med ljus och skuggor. Har man hittat en fin plats så är det inte alltid så att ljuset blir bra där. Den här dagen var det väldigt soligt och det är svårt med starkt solljus, och i skuggan under träden sken strålarna ändå in och gjorde konstiga skuggor i ansiktena. Inte helt lätt! Imorgon ska jag hämta ut en blixt, så ska se till att öva så mycket jag kan med den nu, sen är det dags för bröllop! 
 
Nu gör jag inga fler gratis-plåtningar!
Jag plåtar gärna kärlekspar, det har också trillat in lite dop-, barn- och familjefotograferingar som jag har framför mig. Så är det någon som vill ha bilder så fotar jag gärna, men jag kommer ta betalt för det. 
 
Citaten på bilderna är parens egna som jag snappade upp!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...