Emelies Travels -

Expedition Robinson med Jack Sparrow
2008-12-16  11:00:34

Get more visitors to your blog! Permalink  General  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
TORSDAG 4 DECEMBER

Klockan ringde tidigare än vanligt och vi tog oss upp för att åka till stranden där Cowboy-mannen, Dean, hämtade up oss med båt. Vi skulle åka ut till småöarna utanför Hua Hin. Cowboy-mannen hade förberett med massa frukt och dricka för dagen, och han hade en ny outfit som kapten Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean. Vi tuffade iväg med en halvrutten båt till en ö med minimal strand. Där stannade vi och fick iallafall vara ensamma, tills 4 nordbaggar kom och inkräktade. Vi snorklade och såg lite fisk och gick upp på berget för underbar utsikt. Båtgastarna drog ut till sjöss och hittade massvis med fisk. Jack Sparrow var inte sen med att ta fram grillen vilket slutade med minst sagt färsk fisk till lunch, och god var den också! De så kallade sjömännen (som var sådär halvknaggliga till sjöss) tog oss ut med jollen för att besöka grottan på baksidan av ön. Där möttes vi av ett hav av små skrikande fladdermöss.

Klockan började bli mycket och vi var nöjda med dagen. När vi kom iland vimsade vi omkring och antagligen hade vi fått en rejäl släng av solsting. Tidigare dagar, även tidigare semestrar, hade vi djupa funderingar över sambandet mellan en sådär riktigt snygg gyllenbrun kropp och en Hawaiian Tropic Sun Oil vid sidan. Rödlätta och solkänsliga som vi är har vi aldirg vågat prova, men dagen till ära var det dags att smörjas in till skyarna. Och ja, är huvudet dumt får kroppen lida säger jag bara!

Efter en promenad upp från stranden i solstingsdimman hamnade vi på en svensk restaurang med god mat. Senare på kvällen tog vi en tur på stan och stannade för en drink. Rätt var det var insåg vi att  vi hamnat mitt i en födelsedagsfest med liveband och thailändska strippor.
Båten


Jack Sparrow

Den lilla ön


God fisk


Jack Sparrow grillar


Uppe från berget


Syrran


Hua Hin
Takiab Beach


Ute och dricker drinkar
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...