Emelies Travels -

En månad kvar tills Thailand!
2008-10-28  12:58:20

Get more visitors to your blog! Permalink  Oslo, Norge  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
I fredags jobbade jag natt på Eilfes, och det gick nog ganska bra. Det var kul men stressigt, och jag fick 1000 NOK i dricks!


Klicka på bilden för att komma till Eilefs hemsida


Igår var vi på en visning på ett kollektiv, och det verkade sådär kul... Jag och Emma ska tränga ihop oss i ett miniatyr rum och dela på en dusch med 6 andra tjejer. Kan bli lite jobbigt faktiskt. Det bästa skulle vara om några skulle vilja ta över våran lägenhet efter jul och så kan vi fortfarande bo kvar inneboende. Vi vill inte binda upp oss på den i ett år när vi vet att vi bara kommer stanna till februari/mars.

Igår var vi på vägledning på gymmet där vi kanske ska börja och det var bra! Vi får tillgång till allt, gym, aerobics, yoga, pilates, spinning osv för 495 kr/månaden. Dessutom får vi hela december gratis. Och gymmet ligger verkligen precis bredvid vår lägenhet, vi kan se in i gymmet från vårat fönster.

Emma ska försöka byta jobb för det är inte kul för henne att stå på ett lager. Och dessutom ligger det så långt bort, Stovner liksom. Så igår var vi runt och kollade i lite butiker och det var många som sökte personal! Så det löser sig nog!

I helgen ska jag jobba natt och Emma ska stå i garederoben, så vi får jobba lite tillsammans iallafall =) Nu ska jag kolla efter en resa hem så jag kommer till Stockholm för att ta flyget till Thailand. Det är bara en månad kvar!!


Thailand, kommer bli helt underbart!
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Jenny

Blev bara lite nyfiken, vad ær det før lagerjobb som ligger i stovner?

Jag jobbar på Cooplager i rommen.. ;-)

2008-10-29 @ 21:49:06 Website: http://dendarjenny.blogg.se/
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...