Emelies Travels -

Jag kanske vill för mycket på en och samma gång?
2008-10-16  13:17:49

Get more visitors to your blog! Permalink  Oslo, Norge  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Nu sitter jag och Elin på Svenska Föreningen, och jag söker faktiskt jobb. Jag trivs hur bra som helst på mitt jobb på Eilefs, men vi har bara boende fram till jul och vi funderar på att dra till Norska fjällen, typ Trysil eller Geilo. Eftersom det är så svårt för Emma att gå ut på krogen här så finns det typ ingenting att göra, och i fjällen kan man ialla fall åka skidor!

Här är tjejen som inte kan sitta still, eller bosätta sig på ett och samma ställe eller stanna på samma jobb i mer än 3 månader, men jag undrar hur jag skulle klara en vinter utan skidåkning! Jag älskar det livet, och varför inte bara dra när jag kan? Tänk att jobba i fjällen en vinter till och kunna åka bräda och skidor varje dag! Det finns ju ingenting som sätter stopp för det, bara det inte är försent att hitta något jobb eller boende där. Det finns så mycket man kan göra och jag vill göra allt! Jag kommer aldrig kunna sluta med säsongsarbete, inte än på ett tag iallafall!

Igår på Eilefs var det vansinnigt sjukt mycket folk! Jag stod i köket och stressade som en dåre medans alla norrmänn kollade på fotboll. Tydligen är dessa tre månader, oktober, november och december våra bästa månader. Det blir bara mer och mer folk för varje dag som går, men det är bra för då blir det mycket dricks!

Jag fick mail hemifrån. De håller på och bygger om huset så de skickade en bild på hur det blev med takkupor. Riktigt fint tycker jag!
Förresten, på tal om ingenting. För några veckor sedan passerade jag min två års period för körkortet! Så nu ligger jag väl bra till antar jag när jag kör på vägarna... Fast det spelar inte så stor roll nu eftersom jag inte har behov av bil längre!
Jobba i Australien och Kanada


Comments
sar

hej,såg att du arbetade i Oslo :) tänkte fråga om du vet av några jobb eller så?:)

2008-10-20 @ 11:09:20
Emelie

Hej, jag försökte skicka ett mail till dig med det gick inte fram...

2008-10-28 @ 13:14:09 Website: http://emelaia.blogg.se/
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...