Emelies Travels -

Mycket jobb!
2008-10-01  12:20:30

Get more visitors to your blog! Permalink  Oslo, Norge  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Nu har Anna och Frida kommit hem igen efter utlandsresa och hembesök i Sverige. Över två veckor har gått och vi har jobbat ganska mycket. I fredags var gången för mig i bar! Det gick riktigt bra och det var väldigt mycket folk. Och kul som fan! jag kom hem runt halv 6 på morgonen, lagom till att Emma skulle upp till jobbet nästan... Ganska bra med dricks fick jag också =) I söndags och måndags jobbade jag på M3, restaurangen som ligger precis utanför där vi bor. Det gick bra, men det händer inte så mycket där, väldigt lite folk... Mest bara gamla stammisar som luktar alkis. I söndags kom också Emmas kompis Elin som ska jobba här också, och igår var hon och kollade på en lägenhet som hon och Jenkan ska bo i en bit härifrån.

Igår jobbade jag på Eilefs och fick klara det mesta själv, jag lärde mig nästan hela köket. Idag ska jag öppna själv och jobba några timmar i bar, kök och servering helt själv, känns bra att man redan får sådant ansvar! 
 
Malmökillarna har åkt hem, de gav upp men lämnade kvar en Flair-flaska så jag och Emma kan lära oss att kasta flaskor bakom baren!

Juste, intervjun på Latter!! Vi var där igår, det är en jättefräsch krog med stand-up shower och ägaren är riktigt snygg! Han tyckte att vi verkade som vettiga tjejer, och sa att han kan ringa in oss som extra om en månad eller senare. Det är värsta chansen, det skulle  riktigt kul, men skattekortet räcker nog inte till 3 jobb... Och inte vår tid heller för den delen... Vi får väl se hur det blir. Än så länge har jag bara deltid på Eilefs, och vi hjälper bara till lite på M3.
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Mamma

Hej, har tråkiga nyheter om din dator! Efter mycket om o men fick jag tag på Acer o. de har lagt datorn på hyllan p.g.a att de glömt skicka en förfrågan till oss om prisförslag (hade inte ens koll på att garantin gäller). Så vi håller på o härjar men de kommer säker aldrig hinna laga den innan Håkan åker upp även om de erkänner att de gjort fel. Trist.

2008-10-01 @ 16:41:06
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...