Emelies Travels -

Storturisterna Emelie och Emma intar staden
2009-08-04  01:38:37

Get more visitors to your blog! Permalink  Magaluf, Mallorca  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Nu har vi varit i Barcelona ett par dagar, och vi gillar det! Det var helt rätt att åka hit, nu känns det som man fått uppleva Spanien, eftersom Magaluf är helt övertaget av britterna. Här kan man verkligen använda sin spanska om man vill och vi har saknat shoppingen. Stranden är underbar, lång som sjutton och bred. Idag fick vi en välförtjänt massage på stranden, jävligt nice. Igår åkte vi turistbuss i hela 8 timmar. Så nu har vi sett hela Barcelona. Däremot, Emma ville så grymt gärna in på fotbollstadion, men självklart var ju den stängd när vi kom dit. Och jag ville se La Sagrada Familia, och betalade inträde för att gå in, vilket vi hellre hade gjort ogjort. Har man inte sett en byggnadsställning förut så kanske det var intressant att se. Grejen var att vi kom in där, och det var ingenting att se förutom byggnadsplats och en lååång lång kö till hissen som kostade ytterligare pengar för att ta sig upp i tornen. Vi åkte hissen upp och gick de trånga trapporna ner, och tyvärr så var det inte så värst märkvärdigt. Det var jävligt coolt utanför dock, när man var utanför grindarna! Så nu har vi varit kulturella och duktiga. En jävligt fin stad med massor att se, och massa konstiga byggnader överallt.

Vi har också hunnit med lite uteliv. Igår förade vi hos våra helflummiga tyska grannar och sedan gick vi till en pub. Häromkvällen var vi lite överallt, men nu har vi fått reda på de bra ställena, så imorgon blir det Grande Fiesta för mig och Emma!

Idag har vi haft en kanondag. Vi har käkat billig och superfräsh kebab, ätit den godaste glassen jag någonsin har stoppat i mig, shoppat, legat på playan och haft en dundertrevlig kväll. Vi körde nyktert, och det var jävligt kul. Vi gick upp och ned för La Rambla typ hundra gånger och skrattade åt alla de roliga gatuartisterna, och slutade inte bli faschinerade av magiker och skitgrymma dansare.
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Mormor

Du får verkligen se dig omkring. Och lite pengar kanske du oxå tjänar ?? Men passa på medan du är ung, när du blir mamma till flera barn är det svårare som du förstår. Var rädd om dig, jag saknar båda mina barnbarn-flickor. Ni blir gamla innan jag hinner se er.

2009-08-04 @ 06:17:53
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...