Emelies Travels -

Nu har ...
2009-02-13  21:59:51

Get more visitors to your blog! Permalink  Oslo, Norge  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Nu har jag och Elin tagit oss ner till TeaLounge som är ett riktigt mysigt café. Jag har precis druckit ett gott "piñacolada te" och väntar på ett samtal från Emma som har har provjobbat på en restaurang idag. Hon har jobbat länge nu så jag antar att det går bra, vi får hoppas på det!

Nu sitter jag och försöker hitta billiga biljetter till Geilo, jag och Emma ska hälsa på några kompisar. Men det ser inte ut att vara så billigt....

Häromdagen när jag var ensam på jobb fick jag äran att avbryta ett pars, på väg till att bli, sexakt. Det var andra gången på två veckor jag fått göra det när jag jobbat helt ensam. Ibland undrar man hur vuxna människor kan beté sig, de verkar inte ha någon som helst skam i kroppen.... Så igår kom en gammal stackars ynklig farbor förbi, när jag återigen jobbar helt ensam. Någonstans längst in i mig kände jag igen honom och Thereses röst ekade att han inte får servering av oss. Men jag var inte säker för fem öre, så jag kan ju inte neka någon servering om jag inte är säker på att det är rätt? Så han fick sin öl och akvavit och satt tyst och stilla vid sitt bord. Efter halva akvaviten och ett helt glas vatten började han sjunga lite smått, vilket blev högre och högre på bara ett ögonblick. Han började prata med sig själv och jag var orolig för att han sklle skrämma iväg gäster. När han sedan började prata med en gäst om kommunism så att gästen flyttade på sig var det nog, han fick en ordentlig tillsägelse. Och den stackars mannen blev ledsen och bad om ursäkt och jag fick dåligt samvete.

Hur ska jag veta när gränsen är nådd? Alla andra sitter och pratar med varandra, så om en ensam övergiven farbror sitter och pratar med sig själv, ska han bli utslängd då? Det kändes inte alls rätt, men när han började sjunga allt högre var det dags för han att gå. Och jag vet att min inre röst stämde, den mannen är
Jobba i Australien och Kanada


Comments
kine

hahahahahahahaa... aquevit-mannen.. hahaha. han blir lei seg ja, men det gjør inget ;) hehe. han kan man nekte:) hahaha. jeg serverte han TO øl og TO aquevit her om dagen.. hoho.det var ikke så smart!

2009-03-05 @ 03:44:20
Emelie

Hahahaha oj det kan inte ha slutat bra! Han kommer in ibland för han har fortfarande förhoppningar att lyckas träffa nån ny i baren som aldrig serverat han förr haha! Han kallas tydligen för Ibsen :P

2009-03-11 @ 00:29:12
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...