Emelies Travels -

Bye, bye Magaluf!
2009-07-31  22:30:08

Get more visitors to your blog! Permalink  Magaluf, Mallorca  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   

Nu sitter vi på båten till Barcelona, ett par dagar senare än vad vi hade räknat med. Men vi hann med mycket kul i Magaluf den sista tiden! Vi har varit på den superstora nattklubben BCM på skum- och vatten party. Superkul! Vi har också hängt med ett par Stockholmare den sista veckan, Sebbe och Pontus.


För några dagar sedan skulle jag och Emma åka partybåt. Vi var supertaggade och började gå ner mot båten i god tid. Men så såg vi att den hade börjat åka redan, och vi fick panik och började springa. När vi kom fram var det för sent, båten var långt från hamnen. Men där var också en lite mindre båt som välkomnade oss, tittade på bijetten och sa att det var denna båt vi hade bokat, alltså relax båten. NEEEEJ tyckte vi, vafan  vi ville ju parta gärnet och inte åka nån himla relaxing båt som bara bastod av typ 10 andra brudar och någon kille. Aja, det var väl bara att göra det bästa av situationen och åka med, vi fick väl skapa oss en egen partybåt. Vi seglade bort till en liten vik där vi fick god mat och det blev även lite snorkling. Fri dricka hela dagen, så jag och Emma kom i bra stämning. Vi blev bra polare med kaptenen och hans besättning, och när det var dags att gå av protesterade jag och Emma. Vi ville ju åka mer! Så gubbarna tog med oss en timme extra bort till Palma. Vi hade båten för oss själva, seglade lite och hällde upp drinkar. Nice! Väl framme i Palma hade vi kanske inte riktigt tänkt ut vad det var vi hade gjort, för vi hade inga pengar med oss så vi kunde ta oss tillbaka till Magaluf igen. Hur som helst lyckades vi hitta en taxi som kunde köra oss till dörren så vi kunde hämta pengar där. Sedan drog vi vidrare ner till stranden och skulle ragga folk. Emma hittade två killar med en fotboll s¨å hon var lycklig. Sedan badade vi med dem, och vi fick reda på att de jobbade som strippor. Men man ska väl inte tro på saker som man inte har sett? Killarna skulle självklart bevisa för oss att de var de bästa stripporna, så de körde igång. Emma fick sig en riktigt intim show, hon fick sig en manlig lapdance eller vad det nu kallas. Hahaha helt sjukt, mitt på blanka dagen. Tillslut fick det vara nogså vi gick hem och sov en siesta innan det var dags för party igen.

Sista kvällen hade vi en kanonfylla, typiskt.Det var riktigt kämpigt att ta sig till Palma för att sitta 8 timmar på en båt. Men det har varit jäkligt nice det också, för vi har sett jätte mycket delfiner och massa andra konstiga fiskar. Vi såg till och med en bläckfiskliknande sak. Däremot är systemet på den här båten helt jävla sjukt. Man ska köpa en biljett ur en automat för varje gång man ska dricka eller äta, sedan lämna in biljetten i kassan för att få sin beställning. Finns det någon som kan berätta för mig vad vittsen är, för jag kan ialla fall inte se någon poäng i det.Det blir långa köer vid automaten, folk förstår sig inte på den, man måste ända växla pengarna i kassan för att kunna använda den, personalen får 0 kr i dricks osv... snart är vi framme i Barcelona och vi får väl se om vi hittar nån stans att bo!

Jobba i Australien och Kanada


Comments
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...