Emelies Travels -

A great time of my life
2011-03-27  08:03:23

Get more visitors to your blog! Permalink  Melbourne - Cairns  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   

Sista natten sov vi faktiskt inne i båten i våra kojar, för det regnade under natten. Men på morgonen var solen uppe och denna dag såg ut att bli fin. Vi tog oss bort till Ravens Cove för att snorkla en sista gång. Det var lite grumligare i vattnet den här gången, så man såg inte så jättebra. När jag precis hade tänkt att ge upp stötte vi på en sköldpadda som svävade runt i vattnet, med en stor svart fisk hack i häl. Jag fick ytterligare ett par grymma bilder och detta var såklart höjdpunkten på detta dyk. Sedan var det dags att bege sig hemåt, så vi seglade bort mot hamnen i ett lite lugnare väder än dagen innan. Solen stekte och vi låg och solade och sov på däck, och hade lite ångest över att denna resa snart var slut, riktigt sorgligt! Fy fan vad bra vi hade det, jag skulle inte vilja ändra på någonting under resan. Vädret var perfekt, trots åska och lite regn så var det bara en lite extra effektfull upplevelse!

 

Vi ckeckade in igen på Nomads i Airlie Beach för en sista natt där. Sedan gick vi till PeterPan och bokade allt som jag skrivit i tidigare inlägg. Nu börjar ytterligare en ny resa, ska bli riktigt spännande! Till kvällen blev det afterparty med guldgänget från båtturen, så vi gick på Beaches och fick kannor med gratis öl och sedan var kvällen i full gång och vi hade riktigt kul! Vi körde en sväng in på Paddys och såklart avslutade vi på Mama Africa (som alla andra kvällar). Så sjukt tråkigt att skiljas åt när man precis lärt känna varandra, då några drar direkt upp till Cairns och andra reser vidare norrut. Men nu åker vi till Magnetic Island och vi lär träffa en massa andra goingar där!

 

Jag har tagit så mycket bilder nu så jag lägger upp allt i ett album på Facebook. Mormor, vill du kika på bilderna kan du säkert logga in dig på mammas konto!

 

Den här lilla krabaten gjorde oss sälskap till frukosten. Enligt skepparn så hade den sett att det lyste i masten på natten och hoppade då upp i båten då den trodde att den kunde fånga lyset.

 

Köket

I den lilla trånga dubbelbädden sov jag och Jossan, ovanför sov en engelsman som snarkade

Sköldpaddan

Till vänster kan man skymta den svarta fisken som hängde tätt efter sköldpaddan

 

 

 

Jobba i Australien och Kanada


Comments
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...