Emelies Travels -

Surfa i Sundsvall
2013-11-27  21:25:00

Get more visitors to your blog! Permalink  Sundsvall  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Den senaste veckan har vi jobbat med ett kortare reportage. Vi fick välja vilket ämne vi ville så jag var lite nyfiken på surfstreamen de har på Himlabadet. Så jag var där och fotade i förra veckan och var fruktansvärt missnöjd med resultatet och insåg hur sjukt svårt det var att få det bra. Men igår fick jag möjlighet att gå tillbaka och det blev mycket bättre. Dessutom fick jag surfa lite själv och det var ju kul! 
 
Sundsvall är i alla fall först i Europa med att ha en surfstream. I Australien och Singapore såg vi det på flera ställen. Kul grej i alla fall, de kör kurser och det var många som drog iväg utomlands för att uteckla sig vidare för att surfa på riktigt. 
 
 
 
 
 
 
 
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Emma

Det låter ju konstigt att Sundsvall skulle vara först i Europa med en surfstream, den finns ju i Sälen också och där fanns den tidigare än sommaren 2010 som den väl kom till Sundsvall enligt deras hemsida. Kanske att de bara har använt en annan leverantör och att det på andra ställen inte kallas surfstream, men då blir det ju lite töntigt att hävda att man är först med någonting som redan finns likadant på andra ställen. Haha inget att bli så upprörd över egentligen men ville bara påpeka att det faktiskt fanns tidigare i Sälen även om den möjligtvis kallas för Flowrider!! ;)

2013-12-01 @ 09:17:45
Emelie

Haha jaha där ser man! Jag har funderat lite över det där också, men inte kollat upp det för som sagt, det står ju på deras sida så då tänkte jag ju att det borde stämma.

2013-12-03 @ 21:15:29
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...