Emelies Travels -

Grattis Maria!
2014-11-20  04:40:28

Get more visitors to your blog! Permalink  Latin America  Trackbacks ()   
Follow on Facebook Follow on Bloglovin   
Du har vunnit reseneccecären. Din kommentar var helt klart bra och vi önskar att vi haft med oss detta nu.
 
"Ett måste i min necessär är Xylocain för insektsbett, småsår och även på solbränna, och Vätskeersättning. Oavsett om jag är uppe på berget för skidåkning eller hikes, på stranden för surfning eller i städer för olika äventyr så är det så himla lätt att glömma bort att dricka vatten, för upptagen med alla intryck antar jag"
 
Vi har inte haft med oss vätskeersättning på denna resa, och nu när Christine blev sjuk hade det verkligen behövts. Istället fick jag med min knackliga spanska försöka köpa vätskeersättning på apoteket här, och då fick jag en stor flaska lila vatten sörja som spysjuka Chrisse skulle hinka i sig - det gick inte. Dessutom får vi verkligen inte i oss tillräckligt med vatten i vanliga fall.
 
En annan sak som jag ångrar att vi inte tog med oss är solkräm. Alltså, vi har testat oändligt många solkrämer vid det här laget, den ena värre än den andra. En tog slut på två dagar, men den värsta av alla var den som torkade ut vår hud och gjorde oss grisrosa. Det var någon barnanpassad vattensäker solkräm som inte gick att smörja ut, den liksom fastnade i klumpar där man satte ut den. Och så blev man rosa och det blev ännu värre när man badade för då kom man upp som en Goretex jacka, man blev inte blöt. Och torr som fnöske blev man, och trots att vi hade skrubbtvål så gick den inte bort i duschen. 
 
 
Din neccecär är på väg hem till dig!
Jobba i Australien och Kanada


Comments
Lena i Wales

Grattis till vinnaren! Bra saker att ha med!

2014-11-22 @ 17:41:04 Website: http://lenaiwales.wordpress.com/
Maria

Åh vad härligt!! Familjen får plocka med sig den till Nya Zeeland när de komemr och hälsar på mig, längtar tills jag får använda den :)

Tack!!

2014-11-23 @ 09:35:04
Maria

Åh vad härligt!! Familjen får plocka med sig den till Nya Zeeland när de komemr och hälsar på mig, längtar tills jag får använda den :)

Tack!!

2014-11-23 @ 09:36:19
Maria

Haha sorry, vet inte riktigt vad som hände med kommentaren och varför den kom upp 2 gånger!

hoppas att ni har en grym resa och hälsa christine också :)

Svar: Absolut, hon hälsar tillbaka! :) Hoppas du har det grymt i Nya Zeeland!
Emelie

2014-11-23 @ 09:38:17
Send a letter:


Name:
Remember me?

Mail: (will not be published)


Website:


Comment:

Trackback
I have moved! Check out my new site at Emelie's Travels.
Home

Welcome to my blog! I'm writing mostly in Swedish, but feel free to use the google translation tool to read it in your language.
Stockholm, Sweden
Follow on Bloglovin
Are you interested in my photos? Please visit www.shutterstock.com for more information.


My photography interest started in 2012 when I did my snowseason in Canada. I bought my first DSLR in December 2013 and since then I've been practicing on my own, always trying new things and ame for getting better photos.
- Nikon D610
- Panasonic Lumix DMC GX1
- GoPro Hero3+ Black Edition
Emelie Persson
Stockholm, Sweden

In this blog I'm writing about my life as a backpacker and a seasonal worker. I've been traveling the past five years and just can't stop. I'm simply too dependent and the grass is always greener on the other side they say... I hope to inspire and help other Travellers by sharing my experiences through this blog. If there's any questions, don't hesitate to write a comment or contact my mail. And remember, a little comment will inspire me to write more often!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...